Verplaatsing Intents Festival

Je bent bijna een jaar bezig en alle voorbereidingen zijn in volle gang. De tickets zijn uitverkocht, ruim 350 artiesten staan gepland, ontwerpen van podia staan klaar, het festivalterrein is ingezaaid en ligt er prachtig groen bij. Alles gaat volgens planning en ondertussen telden wij af naar zonnige dagen in juni. De eindshows worden geprogrammeerd en de laatste puntjes worden op de i gezet. Je kunt de spanning al voelen.. het wordt magisch. Je bent helemaal klaar om de “Game van het jaar” te gaan spelen. En dan… staat alles stil….

Op 21 april 19:00 uur heeft onze minister president bekend gemaakt dat de maatregelen rondom evenementen verlengd worden waardoor Intents Festival niet mag plaatsvinden.

Zowel bezoekers, organisatie en vrijwilligers leven lang toe naar Intents Festival. De teleurstelling is dan ook groot en begrijpelijk. Wij hebben de laatste weken niet stil gezeten en vele mogelijkheden bekeken. Maar helaas moeten wij Intents Festival – Step into the Game verplaatsen naar 4, 5 & 6 juni 2021.

Wat heeft de verplaatsing van Intents 2020 voor invloed op jou als vrijwilliger?

Inschrijving als vrijwilliger
Omdat we het festival een jaar zullen verplaatsen, zouden wij het tof vinden als wij jouw inschrijving als vrijwilliger ook mogen verplaatsen naar 4, 5 of 6 juni 2021. Dit gebeurt automatisch, je hoeft hiervoor niks te doen. Wil je dit niet, stuur ons dan een mail: [email protected].

Verplaatsing vrijwilligersbijeenkomst en het vrijwilligersfeest
Door het verplaatsen van Intents Festival zal de vrijwilligersbijeenkomst in mei en het vrijwilligersfeest in september vanzelfsprekend ook mee verplaatsen naar 2021.

Inschrijven Als Vrijwilliger

Ben Jij Vrijwilliger Op Intents Festival 2022? Schrijf Je Dan Nu In!